MEUBELEATELIER

Meubelen en slaapkamer voor kinderen en tuin

Loungemeubelen

Originele stoere loungebank. In verschillende afmetingen verkrijgbaar. Naar eigen wens de hoek van de zitting in te stellen. Uitgevoerd met dikke aluminium buizen en met dikke gebruikte steigerplanken. Eventueel leverbaar met kussenset Taupe meerprijs 50 euro per set. Op aanvraag kussens naar eigen wens op maat tegen meerprijs te verkrijgen.

Stacks Image 546
Afmetingen
70x85x85
140x85x85
200x85x85

Prijzen
€ 399,–
€ 499,–
€ 599,–

Prijzen inclusief:
– 21 % BTW
– Afhalen als doe-het-zelf pakket

Bezorging

Bezorgkosten voor het doe-het-zelf pakket zijn € 50,– per item in Nederland (binnen een straal van 125 km vanuit Lemmer). Bezorgkosten voor meerdere items en buiten de straal van 125 km in overleg.

Doe-het-zelf pakket of plaatsing

Het doe-het-zelf pakket houdt in: zitting en rugleuning zijn gemonteerd maar verder worden de steigerbuisdelen en koppelingen los geleverd. Inclusief imbussleutel.
Bij plaatsing zorgt onze vervoerder zorgt voor een vakkundige montage van uw steigerbuis tafel. U kunt na deze montage direct genieten van uw stoere tafel.

De meerprijs voor plaatsing is € 75,– per tafel. Meerdere items in overleg.

COMFORT

We vervaardigen onze producten met het idee dat u er een hele dag aan zou willen vertoeven. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Onze loungemeubelen bieden extra comfort, dankzij kussens of hun speciale vervaardiging.

DUURZAAM

Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.